Kontakt
Til forsiden|Læs op|Sitemap|Print
Klub Græse Bakkeby
Klub Græse Bakkeby
Frokost på stranden

 

Miniklub - En tryg introduktion til klublivet

I Frederikssund Kommune starter man i Miniklub i slutningen af 3. klasse, omkring d. 1. maj.
Mini Klub er en god og tryg overgang til det kommende klubliv.

I Klub Græse Bakkeby gør vi meget for at sikre, at børnene får en så tryg og god overgang til klublivet som muligt. Vores forberedelser starter ved årsskiftet, hvor vi planlægger besøgsdage, forældreaftener og diverse aktiviteter.

Vi har besøgsdage, inden børnene starter op d. 1. maj, dvs. én for hver klasse og én samlet for begge klasser. Derudover deltager klubbens medarbejdere i SFO’ens afslutning, så børnene kan lære os at kende, inden de starter i Miniklubben. Så længe børnene er Miniklub-børn, vil der være ekstra ressourcer knyttet til klasserne, og der vil være en overlevering mellem SFO- og klub-medarbejdere, så vi sikrer, at vi kan tage hensyn til det enkelte barn.

Vi har en fast tradition med at fejre børnenes første dag i Miniklub. Det gør vi bl.a. ved, at alle børn sender en ballon til vejrs med deres navn og klubbens adresse. Det er en festlig begivenhed, og et år fik vi efterfølgende en henvendelse fra Sverige, hvor et barns ballon var blevet fundet inde i en skov.

I løbet af april afholder vi et forældremøde for nye forældre, hvor I vil modtage informationer og kan møde alle klubbens medarbejdere.

Her finder du Frederikssund Klubbernes mini klub folder.

Selvbetjening

Find det hurtigt:

Nyheder

Kalender

Der er ingen kommende arrangementer

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Mini-klub