Kontakt
Til forsiden|Læs op|Sitemap|Print
Klub Græse Bakkeby
Klub Græse Bakkeby
Dreng med dykkerbriller og krebs i hånden

Juniorklubben - Et tilbud til børn på 6. og 7. årgang

I Klub Græse Bakkeby har vi også særligt fokus på vores ældste børn.

Vi er klar over, at de er et helt andet sted udviklingsmæssigt, end da de startede i klubben, og at de har nogle helt andre behov. Det prøver vi at imødekomme med en række tiltag, der gør det attraktivt at komme i klubben og være en del af fællesskabet, også når man er stor og går i 6. og 7.klasse.

Aftenklub

Aftenklubben er et tilbud kun for de ældste klubbørn. Vi holder åbent mandag og onsdag aften fra 17.30 til 21.00, og spiser aftensmad mellem kl. 18.00 og 18.30. Aftensmad kan købes. Onsdag aften er vi så heldige at have rådighed over Hallen.

Programmet er lidt forskelligt fra måned til måned, men hver måned laver vi et program for aftenklubben, som bliver planlagt ud fra, hvad der rører sig i børnegrupperne, og hvad de store  børn i klubben finder interessant.

Egne lokaler

Vi har indrettet en del af klubben udelukkende til brug for de ældste børn. Her kan de være sig selv og fordybe sig i mere alderssvarende rammer. Vores juniorafdeling rummer bl.a. et cafemiljø, hængekøje og en afslapningslounge med sækkestole.

Ture

I løbet af året vil der komme ture og arrangementer kun for de ældste børn i klubben. Disse vil blive annonceret på nyhedstavlen i Juniorklubben, på vores normale månedsprogram og på Facebook.

Det store fællesskab

I Frederikssund Klubberne arbejder vi tæt sammen om klubbernes ældste børn. Når børnene rykker op i 7.klasse, skal de rystes sammen i nye klasser med børn fra alle dele af kommunen. Derfor er det vigtigt, at de på forhånd har mulighed for at få kontakter og danne relationer uden for deres "fødeklub". Frederikssund Klubberne arrangerer løbende fælles aktiviteter i form af ture, temadage, minikurser og forskellige begivenheder. Her har vi fokus på at udbrede det store fællesskab, samtidig med at vi sørger for, at børnene har det sjovt og udvikler deres kompetencer.

Følg os også på facebookadressenKlub Græse Bakkeby


 

Selvbetjening

Find det hurtigt:

Nyheder

Kalender

Der er ingen kommende arrangementer

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Juniorklub