Kontakt
Til forsiden|Læs op|Sitemap|Print
Klub Græse Bakkeby
Klub Græse Bakkeby
Sommer og sjpv, vandrutschebane

 

Sport og bevægelse

I Klub Græse Bakkeby er der rige muligheder for at, at børnene kan røre sig og være fysisk aktive, både inde og ude.

Græse Bakkebyhallen

Vi er så heldige, at klubben har mulighed for at bruge Græse Bakkebyhallen hver tirsdag og onsdag. Onsdag aften bruges hallen desuden af aftenklubben for de ældste klubbørn.

I hallen foregår der alt lige fra forskellige former for leg og bevægelse, til høvdingebold og seriøs fodbold træning op til deltagelse i fodboldturneringer. Vi har en medarbejder, der har en træneruddannelse, både i badminton og fodbold, hvilket der bliver gjort god brug af.

Udendørs aktiviteter

Vi har en multibane, som er perfekt til basket, fodbold og hockey. På den store græsplane, der ligger ved siden af hallen, kan vi spille rundbold og arrangere større fodboldkampe m.m. Bag klubben ligger vores BMX bane, hvor der kan køres om kap på klubbens BMX-cykler.

Vi benytter også skolegården, der er oplagt til boldspil på de to ostebaner, og hvor man kan køre på rulleskøjter, waveboards m.m.

Indendørs aktiviteter

Også indendørs er der gode muligheder for bevægelse. Her kan vi spille bordtennis og pool, lege Twister og danse, fx til vores Nintendo Wii.

Stævner

Klubben har tradition for at deltage ved store fodboldstævner, bl.a. Lillebælt Cup i Fredericia, Klub Vest Cup i Allerød og Frederikssund Cup, som vi selv lægger hus til.

Selvbetjening

Find det hurtigt:

Nyheder

Kalender

Der er ingen kommende arrangementer

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Hverdagen-i-klubben/Sport-og-bevægelse