Kontakt
Til forsiden|Læs op|Sitemap|Print
Klub Græse Bakkeby
Klub Græse Bakkeby
Sommer og sjpv, vandrutschebane

Madordning i Klub Græse Bakkeby

I Klub Græse Bakkeby er vi stolte over at have en velfungerede solidarisk madordning, som betyder, at alle børn kan få et sundt mellemmåltid midt på eftermiddagen, uden at skulle have penge med hjemmefra.

Vi oplever, at børnene ofte er meget sultne efter skoletid, og eftermiddagsmaden er et vigtigt socialt samlingspunkt. For mange børn er det et højdepunkt, de ser frem til, og de er selv i stor udstrækning med til at tilberede og servere maden.

 

Lidt om maden

Vi vægter sund mad og sammensætter hver uge et madprogram, som børnene også kan fremsætte ønsker til.

Vi har fået en ny og meget populær salatbar, hvor børnene selv kan blande deres salater. Vi serverer desuden altid hjemmebagt grovbrød, frugt, yoghurt og fx pastasalat, suppe, grød eller en anden lille lun ret.

To gange om måneden bager vi kage eller serverer andet sødt i forbindelse med vores klubmøder for at gøre det ekstra hyggeligt at være med.

 

Det praktiske

Madordningen koster 500 kr. om året. Derudover betaler klubben som minimum et tilsvarende beløb for at sikre, at alle børn har lige muligheder for at få stillet den lille sult ved vores bar, uden at skulle have penge med hjemmefra.

Reglerne for fripladser gælder også klubbens madordning, dvs. at for børn med halv friplads koster den 250 kr. om året.

Så længe børn går i miniklub (perioden fra 1/5 til 30/6), er de automatisk omfattet af madordningen og skal derfor ikke betale ekstra.

 

 

Vi håber, at I vil bakke op om madordningen.

 
Selvbetjening

Find det hurtigt:

Nyheder

Kalender

Der er ingen kommende arrangementer

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Hverdagen-i-klubben/Madordning