Kontakt
Til forsiden|Læs op|Sitemap|Print
Klub Græse Bakkeby
Klub Græse Bakkeby
Sommer og sjov, oversigtsfoto

Klubbens værdier

I Klub Græse Bakkeby bestræber vi os på at skabe et trygt og rart miljø for både voksne og børn. Et miljø, hvor der er plads til alle, og hvor vi har respekt for hinanden, selvom vi er forskellige.

 

I klubben er man både en del af det store klubfællesskab og af små fællesskaber, som kan opstå ud fra børnenes aktuelle interesser. Det kan være alt lige fra at kunne lide at komme ud og fiske, til at have lyst til at hygge sig med at lave smykker, sy tøjdyr, spille fodbold eller holdspil på nettet. Alle skal føle sig betydningsfulde og opleve sig som en del af et fællesskab.

 

Klubben er et trygt miljø, hvor børnene er sammen med voksne, de kender, og som de kan gå til, hvis der er noget, de har behov for at få hjælp til eller snakke om.

 

Vi lægger vægt på, at børnene kan begå sig i sociale sammenhænge og bliver stolte, når vi får ros for, at vores børn har en god optræden, når vi er ude på tur. Her i klubben ved børnene, at de skal tale ordentligt til hinanden, at de skal rydde op efter sig og i det hele taget tage hensyn til andre.

 

Gennem årene har vi opbygget en tradition for et godt forældresamarbejde, og vi lægger vægt på, at I som forældre føler, at I kan komme til os eller ringe, når der er noget, I gerne vil drøfte.

 

Selvbetjening

Find det hurtigt:

Nyheder

Kalender

Der er ingen kommende arrangementer

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Hverdagen-i-klubben/Klubbens-værdier