Kontakt
Til forsiden|Læs op|Sitemap|Print
Klub Græse Bakkeby
Klub Græse Bakkeby
Frokost på stranden

Brugerbetaling

Når man går i klub, er der ofte brugerbetaling på ture, materialer, mad og udvalgte aktiviteter. Friplads gælder dog også brugerbetalingen, dog ikke evt. lommepenge.

I praksis fungerer brugerbetalingen ved, at hvert barn har et hobbykort og et madkort. Kortene fungerer som en slags bankbøger, hvor I forældre kan sætte penge ind. Når børnene bruger penge i klubben, trækkes beløbet fra deres kort, og de undgår derved at skulle have kontanter med hele tiden.

Hobbykortet

Hobbykortet bruges til at betale for materialer i vores kreative værksteder og til betaling af ture. Ved større ture kan betaling ske kontant i klubben.

Madkortet

Madkortet bruges til at betale for den mad, der ikke er omfattet af den faste madordning. Det gælder aftensmaden i juniorklubben, og det gælder også ved køb i vores bar. Klubbens bar er et tilvalg, hvor børnene kan købe små lækkerier som riskiks, müslibarer, knækbrød, yoghurt, frugt og varm kakao.

Indbetaling til mad- og hobbykortene foregår ved personlig henvendelse i klubben, enten af jer forældre, eller ved at børnene selv har pengene med. Kortene ligger altid tilgængelige i klubben, hvis I skulle få lyst til at se, hvad jeres børn bruger penge på.

Selvbetjening

Find det hurtigt:

Nyheder

Kalender

Der er ingen kommende arrangementer

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Hverdagen-i-klubben/Brugerbetaling